Stepeš beljake s sladkorjem in vanilin sladkorjema v trd sneg. Dodaš še rumenjake, še malo stepaš in nato pri majhni hitrosti mešalnika dodajamo moko v katero smo predhodno vmešali pecilni prašek. Biskvitno testo vlijemo v namaščen in z drobtinami posipan pekač ter pečeš v pečici 20 minut pri temperaturi 210°. Ohlajen biskvit prerežemo na dva dela. Spodnji del biskvita pokapamo s sokom iz konzerve premažemo s 3/4 šlag kreme in položimo približno 1/3 jagod iz kompota ter pokrijemo z drugo plastjo biskvita, ki smo ga prej pokapali z jagodnim sokom. Torto premažemo s preostankom kreme (zgoraj in ob strani). Zgornji del torte obložimo z preostalimi jagodami iz kompota, ki smo jih razpolovili. Jagode zlagamo tesno eno ob drugo. Tako pripravljeno torto prelijemo s prelivom za torte, ki ga pripravimo po navodilu na vrečki. Ohlajeno torto okrasimo s smetano (npr. smetano nabrizgamo po zunanjem robu torte in na kupčke smetane postavimo rdeče kroglice).
Opomba: Na opisan način lahko naredimo več različnih tort. Če uporabimo breskve ali ananas raje uporabimo vanilijevo šlag kremo, ker se bolje poda okusu izbranega sadja.